Waarom is een juice detox?

Waarom een detox?

juice detox
Om gezond en vitaal te blijven, is het belangrijk om uw lichaam regelmatig te reinigen. Dit doet u bijvoorbeeld met behulp van een detox. Tijdens het ondergaan van zo’n detox, wordt uw lichaam gezuiverd van schadelijke afvalstoffen en andere onreinheden. Na dit ontgiftende reinigingsproces, ervaart u diverse positieve lichamelijke effecten.

Positieve effecten van een detox

Wanneer u een detox ondergaat, worden uw lichaam en geest gereinigd. Een aantal gezondheidsverbeteringen die na een detox op kunnen treden zijn bijvoorbeeld:

    juiceing

  • Een verhoging van uw concentratie
  • Een betere nachtrust
  • Een verhoogde weerstand
  • Een slanker postuur
  • Een gezonde stijging van uw metabolisme

Verschillende detox methodes

Er zijn verschillende detox methodes beschikbaar. Zo kan er onder andere worden gekozen voor een sapvastkuur. Tijdens zo’n sapkuur drinkt u een aantal dagen verse juices, zonder daarbij nog andere voedingsproducten te eten.

Om de gezondheidsvoordelen van deze sapkuren nog meer te versterken, worden er tegenwoordig ook cold pressed juices (koudgeperste sappen) gebruikt voor detoxes. Detoxen door middel van koudgeperste sappen is dan ook een effectieve methode om uw lichaam grondig te reinigen.

Bij een cold pressed juice is het aanwezigen sap niet gepasteuriseerd (er vindt geen verwarming plaats). Hierdoor blijven belangrijke voedingstoffen behouden. Detoxen doormiddel van koud geperste sappen is dan ook een effectieve methode om uw lichaam grondig te reinigen.
Probeer vandaag nog een starters juice detox bij RAW&FRUTAS